Tilmelding

Massage

https://onthespotmassage.dk/massage-kolding-komune/

Du skal oprette en profil, første gang du ønsker at booke. HUSK at medbringe din lønseddel til første behandling (også selvom du har brugt massagetilbuddet før)

Sådan opretter du dig i Onthespotmassage´s bookingsystem.

Vi har lavet to videoguides, der viser hvordan du: (kan ses på nedenstående bookingside)

  1. Opret bruger
  2. Booker en behandling

Gå til bookingsiden https://onthespotmassage.dk/book-tid-kolding-kommune/

  • Indtast dit navn, e-mail og mobilnummer.
  • Herefter modtager du en mail med din personlige kode og du er nu oprettet i vores system.
  • Herefter kommer du på forsiden, hvor du kan booke din næste massagebehandling.
  • Du vil kunne vælge imellem de to lokationer: Sundhedshuset & Vamdrup.
  • Herefter kan du vælge behandler eller se alle ledige tider i kalenderen.

Hvis du stadig ikke kan oprette dig som bruger af bookingsystemet må du gerne ringe til vores call-center på telefonnr. 70232451

Egenbetaling:
En massagebehandling varer 30 minutter og koster 100 kr. pr. behandling. Betalingen foregår via MobilePay til 73075, når du møder op til behandling.
Du kan have maks. 3 bookninger ad gangen.

Har du ikke adgang til Mobilepay, kan du få andre til at betale inden behandlingen. 
I beskedfeltet skal du blot skrive dit navn + dato for behandling. Om muligt, må du gerne have et billede (screenshot) med af kvitteringen. Derved minimeres administrationstiden, som selvfølgelig skal fylde så lidt som muligt ud af de 30 min.

Arbejdstid:
Massagetilbehandlingen foregår udenfor arbejdstiden.

Om massage:
Massage er en behandlingsform, hvor massøren bearbejder kroppen med forskellige greb og teknikker, typisk bruger massøren hænderne, men kan også bruge underarmene eller albuerne.
Der er mange forskellige former for massage, Onthespotmassage massør fokuserer på kroppens anatomiske strukturer og fysiologiske processer og stryger, gnider og ælter muskler over hele kroppen.
Massagen bruges til at løsne muskel- og bindevæv og er med til at afvikle stivhed, muskelsmerter, ledsmerter, nedsat bevægelighed, tæthed og stress i kroppen. Massage er desuden den mest effektive form for behandling, ved hovedpine udløst muskulært fx spændingshovedpine.

Massage er yderst velegnet, til at behandle lidelser i bevægeapparatets bløddele. Det er en effektiv måde, at behandle forskellige former for overbelastning i muskler og bindevæv (sener, muskelhinder og ledbånd) forårsaget af fx traumer, statisk ensformigt arbejde ved en computer og/eller forkerte/tunge løft. Når du modtager massage hos Onthespotmassage vil din massør være i stand til at mærke ændringer i vævene fra den ene behandling til den næste og massøren kan dermed tilrette både behandling, råd og vejledning. Massage har en lang række forebyggende og restituerende virkninger af både mekanisk, biologisk og fysiologisk karakter.